İçerk Yazımı ve Djtal Pazarlama Kursu

  • Sinerji Foundation
  • 27.01.2024

İçerk Yazımı ve Djtal Pazarlama Kursu

27 Ocak 2024 tarhnde Snerj Vakfı, 35'ten fazla yen gönüllüyü br araya getren farklı br etknlk ve çeştl br program başlatmış, ayrıca etknlğ çevrmç olarak yayınlayarak katılımcılara becer kazandırmıştır.

27 Ocak 2024 tarhnde Snerj Vakfı, 35'ten fazla yen gönüllünün br araya geldğ ayrıcalıklı br etknlk ve çeştl program başlattı. Etknlğn çevrmç olarak yayınlanmasının yanı sıra, katılımcıların k eğtm kursu aracılığıyla farklı becerler kazandığı, lk çerk yazma ve elektronk pazarlama, kncs se gönüllü çalışma kavramları ve bu çalışmaların toplumdak önem konusunda öğretmen Lula Al-Seyyd ve Mühends Fuad Saeed tarafından verlen eğtm kursları, katılımcıların becerlern gelştrmede mhenk taşı oldu. 

Etknlk saat 11:30'da vakfın gönüllülük ve gençlk ekpler brm başkanı'nın gönüllülere Snerj Vakfı'nı, amaçlarını ve çalışmalarını tanıtmasıyla başladı ve toplantıya olumlu br ruh ve yapıcı br etkleşm damgasını vurdu. İk eğtm kursu, katılımcılar çn yen becerler ednme fırsatı oldu. Fkr alışverşnde bulunmak, çabaları brleştrmek ve toplum yararına yen grşmlerde bulunan gençlk ekpler oluşturmak çn br platform oluşturuldu. Gönüllüler, Vakfın gönüllü çalışma ve gençlk ekpler brmnden aldıkları stratejk rehberlk ve devamlı destekten yararlandılar ve bu etknlğ saat 15:00'te gönüllülern bu süre zarfında elde ettkler faydadan duydukları memnunyetle sonlandırmak çn tek br ekp ruhuyla çalışmaya hazır olduklarını gösterdler. Katılımcılar, Vakfın gençlk grşmlern ve gönüllü ekplern yleştrme ve gelştrme konusundak ddalı hedeflernden heyecanla söz ettler.